Banner_1920x600_servis vozil.jpg

SERVISIRANJE VAŠEGA VOZILA

Vsak avtomobil predstavlja več kot le prevozno sredstvo – je investicija v udobje, varnost in zanesljivost. Mnogi celo avtomobil tretirajo kot sopotnika na njihovi poti, ki ga ne morejo pogrešiti niti en dan.

Da bi zagotovili, da bo vaše vozilo delovalo optimalno in brez težav skozi vso njegovo življenjsko dobo, je redno vzdrževanje in servisiranje ključnega pomena.

Z rednimi servisi:

 • ZAGOTOVITE VARNOST IN ZANESLJIVOST: Reden servis pripomore k varnejši vožnji, saj mehaniki preverijo v kakšnem stanju so deli, ki so bistvenega pomena za vašo varnost - zavorne ploščice, pnevmatike, vzmetenje in luči.
 • POVEČANJE TRAJNOSTI MOTORJA: Redno menjavanje olja in filtrov ohranja vaš motor čist in učinkovit, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Prav tako mehaniki med servisom lahko opazijo morebitne težave, preden se te spremenijo v večje in drage popravke.
 • IZBOLJŠANJE UČINKOVITOSTI GORIVA: Redno servisirano vozilo ima boljšo učinkovitost porabe goriva. S čistimi filtri zraka in goriva ter pravilno nastavljenimi komponentami motorja, boste tako prihranili pri gorivu.

 • PREPREČEVANJE NENADNIH OKVAR: Noben voznik ne želi obtičati na cesti zaradi okvare. Redni servis zmanjšuje možnosti za nepričakovane težave in vam zagotavlja brezskrbno vožnjo.

 • OHRANJANJE VREDNOSTI VOZILA: Avtomobilski trg je konkurenčen, zato ohranjanje dokumentiranega servisnega zapisa prispeva k višji vrednosti vozila ob morebitni prodaji. Potencialni kupci bodo cenili dobro vzdrževano vozilo, vi ga boste pa lažje in boljše prodali.

V Štajerskem avto domu se zavedamo pomena rednega servisiranja vozila za vašo varnost, udobje in trajnost vozila, zato so naši mehaniki strokovno usposobljeni za redne servise blagovnih znamk Renault, Dacia, Toyota in MG. Po tem, ko avto postavite v našo delavnico vozilo skrbno pregledajo in vzdržujejo, da bo ostalo v odličnem stanju, poskrbijo pa tudi za popravilo vašega vozila, če in ko ga potrebujete, rešijo pa tudi težje tehnične zaplete.

Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj termin za servis oz. popravilo!

Kontakt za servis Renault: 02 33 00 521, 02 33 00 522 ali preko te povezave .

Kontakt za servis Dacia: 02 33 00 521, 02 33 00 522 ali preko te povezave .

Kontakt za servis MG: 02 33 00 521, 02 33 00 522 ali preko te povezave .

Kontakt za servis Toyota: 02 33 00 519 ali preko te povezave .

KLIMATSKI SISTEMI

OPTIMALNO VZDRŽEVANJE KLIMATSKE NAPRAVE ZA BREZSKRBNO VOŽNJO

Pri vožnji z avtomobilom ni pomembna le tehnologija motorja, temveč tudi vaše udobje med vožnjo. Ena ključnih sestavin tega udobja je delujoča klimatska naprava. Pri Štajerskem avto domu smo se zavezali, da vam zagotovimo le najboljše, zato vam ponujamo strokovno vzdrževanje in popravila vaše klimatske naprave.

Naša ekipa strokovnjakov skrbno pregleda vašo klimatsko napravo in po potrebi izvede polnjenje s plinom ter dezinfekcijo prezračevalnega sistema.

Zakaj bi se sploh odločili za to?

Ker ima redno vzdrževanje klimatske naprave številne prednosti:

 • BOLJŠE DELOVANJE IN UČINKOVITOST

Redno vzdrževana klimatska naprava deluje bolj učinkovito, kar vam omogoča hitrejše hlajenje ali ogrevanje vozila. To vam zagotavlja udobno vožnjo v vseh vremenskih razmerah, s tem pa tudi večjo varnost, saj se vaše telo ne rabi boriti še s temperaturnimi spremembami, ampak se lahko popolno posvetite vožnji.

 • PREPREČEVANJE NEPRIJETNIH VONJAV IN BAKTERIJ

Dezinfekcija prezračevalnega sistema odstranjuje bakterije, plesni in neprijetne vonjave iz notranjosti vozila, kar prispeva k bolj zdravemu in prijetnemu okolju med vožnjo.

 • DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA KLIMATSKE NAPRAVE

Pravilno vzdrževana klimatska naprava ima daljšo življenjsko dobo, kar vam omogoča več let brezskrbne uporabe.

 • OHRANJANJE VREDNOSTI VOZILA

Vzdrževanje klimatske naprave vodi do boljšega stanja vozila kot celote, kar lahko pozitivno vpliva na njegovo vrednost ob morebitni prodaji.

Naši strokovnjaki ob pregledu uporabljajo moderne tehnologije, ki omogočajo odkrivanje napak, ki so morda nevidne prostemu očesu. Tako lahko preprečimo morebitne težave, ki bi se lahko pojavile.

Ne odlašajte, stopite v stik z nami in si zagotovite strokoven pregled in vzdrževanje vaše klimatske naprave.

Naročite se lahko preko te povezave .

Dosegljivi smo tudi na telefonskih številkah:

02 33 00 521 in 02 33 00 522.

VULKANIZERSTVO

Premontaža pnevmatik, nakup in svetovanje, letna hramba pnevmatik in platišč

Premontaža pnevmatik ni nujna samo zaradi tega, da se izognete plačili globe, ker bi kršili zakon, ampak je redna menjava pnevmatik na vašem avtomobilu ključnega pomena za vašo varnost in udobje. Različne pnevmatike so narejene za različne vremenske razmere. Letne pnevmatike so idealne za večino pogojev, medtem ko so zimske pnevmatike nujne za vožnjo v hladnejših mesecih. Pravočasna menjava pnevmatik glede na sezono izboljša oprijem in zmanjša tveganje za nesreče, saj imate s primernimi pnevmatikami boljši nadzor nad vozilom, krajšo zavorno pot ter manjše tveganje za zdrs ali izgubo nadzora.

 • VEČJA UČINKOVITOST GORIVA

Pravilno napihnjene in obrabljene pnevmatike prispevajo k boljši učinkovitosti porabe goriva. Obrabljene pnevmatike lahko povzročijo večji kotalni upor, zaradi česar motor porabi več goriva za premikanje vozila.

 • DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA PNEVMATIK

Redno menjavanje pnevmatik omogoča enakomerno obrabo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Pravilna rotacija pnevmatik prispeva k enakomerni obrabi in s tem k večji vzdržljivosti. Zato je pomembno tudi, da redno izvajate avtooptiko.

V Štajerskem avto domu vam nudimo premontažo, montažo in nakup kakovostnih pnevmatik in strokovno svetovanje glede njihovega vzdrževanja. Pnevmatike po želji tudi skladiščimo v našem hotelu za gume.

Naročite svoj termin za premontažo na telefonski številki: 02 33 00 521 ali 02 33 00 522.

Za informacije o nakupu pnevmatik smo dosegljivi na telefonski številki: 02 33 00 533 in 02 33 00 534.