Banner_1920x600_kleparska delavnica.jpg

Strokovnjaki v naši kleparsko-ličarski delavnici bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo po poškodbi ponovno zasijalo kot novo.

Ob vsakodnevnih aktivnostih na cesti se skoraj ne moremo izogniti poškodbam karoserije, ki jih lahko doživi zvesti spremljevalec na cesti. Tudi v primeru, če se vam zgodi neljub slučaj – prometna nesreča, poškodba med parkiranjem, vandalizem ali vaš avtomobil dobi toča – lahko odložite skrbi in ga pripeljete k nam.

V naši kleparsko-ličarski delavnici se namreč nahaja kar nekaj strokovnjakov za preobrazbo vašega vozila!

Ne glede na to, ali gre za majhno opraskano površino ali zahtevnejše popravilo in barvno usklajevanje, smo tukaj, da vam pomagamo.

Naša predanost, znanje, dolgoletne izkušnje in vrhunska oprema nam omogočajo, da skupaj ustvarimo izjemne rezultate, s katerimi bo vaš avtomobil takšen, kot je bil, vi pa boste z njim ponovno zasijali na cesti.

Prepustite svoje vozilo v roke našim strokovnjakom!

PRI ČEM VAM LAHKO POMAGAMO?

CENITEV VOZILA:

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami in vam z veseljem priskočimo na pomoč pri izpolnjevanju potrebnih formalnosti za uveljavitev škode pri zavarovalnicah - odškodninskih zahtevkov, za vas pa opravimo tudi vse cenitve vozil.

Po želji vam pripravimo tudi kalkulacijo popravila, vam strokovno svetujemo o vaših možnostih ter vam ponudimo različne izbire oziroma rešitve.

Enako obravnavo dobite tudi, če popravilo plačate sami.

KLEPARSKO-LIČARSKE STORITVE za VOZILA VSEH BLAGOVNIH ZNAMK

V primeru poškodb na vašem vozilu strokovnjaki v našem kleparsko–ličarskem centru poskrbijo, da bo vaše vozilo ponovno videti kot novo.

Zagotavljamo brezhibna popravila poškodovanih vozil vseh blagovnih znamk in jih izvajamo skladno z zahtevami posamezne znamke ter z uporabo originalnih ali originalom enakovrednih delov – za vsa potrdila vam izdamo tudi certifikat originalnosti.

V času popravila vam nudimo možnost nadomestnega vozila (iz naslova zavarovalnic), uredimo prevoz domov ali najem nadomestnega vozila ter opravimo tudi prijavo in cenitev škod, sklepanje zavarovanj in podaljšanje jamstev.

Uredite vse hitro, enostavno in na enem mestu ter ostanite mobilni!

KLEPARSKE STORITVE

Zagotavljamo širok nabor kleparskih storitev, s katerimi vaš poškodovani avto povrnemo v brezhibno stanje. Tudi manjše poškodbe, ki jih morda ni videti na prvi pogled, lahko sčasoma pripeljejo do večjih težav.

Med pogoste kleparske storitve sodijo odprava prask, lukenj, rjavin in udrtin, tudi nastalih zaradi toče ter vsa ostala popravila manjših poškodb.

AVTOLIČARSTVO

Medtem, ko pod kleparske storitve spadajo izključno storitve, ki skrbijo za funkcionalno stanje avtomobila, pa se ličarstvo osredotoča na vizualno podobo, ki je pri avtomobilu prav tako pomembna. Ne nujno zato, ker bi želeli z izgledom avtomobila očarati prijatelje in znance, temveč predvsem zato, ker so mnoge vizualne pomanjkljivosti povezane s funkcionalnimi primanjkljaji. Splača se dovolj pozornosti posvetiti izgledu vozila, saj ta lahko najprej izda, da je z jeklenim konjičkom nekaj narobe. Spet velja, da je pametno paziti že na manjše znake, saj se ti lahko razvijejo v večje težave.

Avtoličarstvo zajema številne storitve, med katerimi sta poliranje in lakiranje ključnega pomena za skrb za karoserijo avtomobila. Popravila prask, odrgnin in vdolbin so izjemno pomembna, saj lahko vsaka poškodba povzroči korozijo, ki pa se ji je smiselno izogniti že v začetni fazi. Ličarske storitve so učinkovita zaščita pred rjo, poleg tega pa redno čiščenje in vzdrževanje vozila tudi pomembno vplivata na njegovo trajnost.

Vemo, da za veliko stvari doma želite poskrbeti sami, a nekatera zahtevnejša avtoličarska dela je bolje zaupati strokovnjakom – npr. lakiranje celotnega vozila ali posameznih delov, barvanje platišč in plastike ter poliranje žarometov. Ti posegi namreč ne izboljšajo le estetskega videza avtomobila, ampak tudi prispevajo k boljšim voznim lastnostim in varnejši vožnji.

POPRAVILO POŠKODB ZARADI TOČE

Ste tudi vi med tistimi, ki ste bili žrtve neusmiljene toče? Ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo!

Naša specializirana ekipa strokovnjakov vam nudi vrhunsko storitev popravila po toči, zato se lahko zanesete, da bomo izgled vašega avtomobila vrnili v prvotno stanje.

Pri nas razumemo, da je vaše vozilo več kot le prevozno sredstvo. Je zvesti sopotnik na številnih vsakodnevnih poteh in zato si zasluži le najboljšo obravnavo. S tehnološko naprednimi orodji in vrhunskimi materiali poskrbimo za natančno in neslišno popravilo karoserije, tako da bodo morebitne sledi toče povsem odpravljene.

Ena izmed najbolj priljubljenih tehnik je ta, s katero brez kleparstva in ličarstva odpravimo udrtine in vdolbine na karoseriji vozila, seveda pod pogojem, da lak na vozilu ni predhodno poškodovan ali počen. Takšno popravilo je denarnici prijaznejše kot klasično kleparsko ličarsko. Prednost tovrstnega popravila je tudi v tem, da ohranimo prvotni lak, zato so vse skrbi zaradi nepravega odtenka lakiranega dela vozila odveč.

Popravljamo vse vrste poškodb po toči, od manjših prask in udrtin, pa do zahtevnejših poškodb, ki zahtevajo celovit pristop. Naš cilj je, da vaš avtomobil pripeljemo nazaj v odlično formo, da se boste lahko brezskrbno podali na nove dogodivščine.

Pri svojem delu sodelujemo s priznanimi proizvajalci, kar nam omogoča uporabo kakovostnih nadomestnih delov, ki so natančno prilagojeni vašemu vozilu. Poleg tega se zavedamo, da hitrost in natančnost nista edina ključa do uspeha. Prijazen in strokoven odnos do naših strank je naša prioriteta, zato se lahko zanesete, da boste deležni odlične storitve, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Obiščite nas v naši kleparsko-ličarski delavnici in se prepričajte o naši predanosti, strokovnosti ter ljubezni do avtomobilov.

MENJAVA STEKEL

Brezhibno vetrobransko steklo pomembno prispeva k nemoteni vidljivosti med vožnjo in vaši varnosti. Vsaka, še tako majhna poškodba stekla lahko kadarkoli preide v razpoko in ogrozi varno vožnjo. Kadar določenih, manjših poškodb vetrobranskega stekla nikakor ni možno popraviti, je treba steklo zamenjati.

Menjujemo vetrobranska stekla na avtomobilih vseh blagovnih znamk, menjava pa poteka v skladu z najvišjimi varnostnimi predpisi, pri čemer vgrajujemo originalna stekla, ter pri delu uporabljamo izključno visokokakovostne materiale in tehnike.

DELOVNI ČAS

Naša ekipa kleparjev in ličarjev vam je na voljo vsak delovni dam od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro.

Če vas karkoli zanima, pokličite našega Tilna na 02/33 00 528. Lahko pa nam pošljite tudi e-mail na info@stajerski-avtodom.si.

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja!